Voordat je een mail naar je klanten stuurt wil je natuurlijk weten hoe het er precies uit gaat zien. Bij Boloo hebben wij hier een feature voor waardoor je gemakkelijk en snel kunt zien hoe het mailtje dat je naar je klanten stuurt eruit gaat zien.

Het is heel simpel als je de volgende stappen volgt:

Stap 1: Als je ingelogd bent klik je op email campagnes links in het menu.

Stap 2: Je klikt op nieuwe campagne of je klikt op de drie puntjes en vervolgens op bewerken als je al een campagne hebt gemaakt.

Stap 3: Je gaat naar de laatste stap en je bevindt je nu op het scherm die hieronder ook te zien is. (zie foto)

Stap 4: Vervolgens klik je op het derde vakje. In de foto staat er in het vakje: 'wil je ons helpen' dit kan bij jou anders zijn.

Stap 5: Als je daarop klikt kom je op het volgende scherm terecht. (zie foto)

Stap 6: Op dit scherm klik je op het mail icoontje rechts onderin naast opslaan als template. Nu zal er een testmail naar het e-mailadres waarmee je inlogt bij Boloo worden gestuurd.

Nog wat belangrijke info over de testmail: In de testmail zie je dat we gebruik maken van een ander product. Wanneer klanten bij jou bestellen krijgen zij wel gewoon jouw product te zien. Heb je nou nog meer vragen? Dan moet je even contact opnemen met het ons en zullen wij je hier zo goed mogelijk mee helpen.