Dit komt omdat je eerst zelf een categorie aan zult moeten maken. Dit doet je links bij “Product Tracker”, hier klik je op en als de pagina geladen is dan kan je ergens rechts een + icoontje zien staan. Als je op dit icoontje klikt dan komt er mogelijkheid in je scherm om een categorie aan te maken, je geeft je categorie een naam en bevestigt dit en dan heb je een categorie aangemaakt waar je de producten aan kunt toevoegen. Je kan meerdere categorieën aanmaken.