De 'verwijder data' knop wordt zichtbaar nadat de synchronisatie voltooid is. Het kan soms even duren voordat de synchronisatie helemaal compleet is. Wanneer je je data verwijdert zal je al je getrackte data worden verwijdert, dus houdt hier rekening mee. 

Is het alsnog niet mogelijk om je data te verwijderen of te vervangen door andere data? Neem dan even contact op met ons via de chat!

Heeft u het antwoord gevonden?