Je kan je Boloo abonnement opzeggen. Wanneer je je abonnement hebt opgezegd kan je nog gebruik maken van Boloo tot de aangegeven datum. De automatische afschrijvingen zullen stoppen. Als je later weer verder wilt met het gebruik kan je gewoon inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, je zult dan automatisch worden doorverwezen naar de betaalpagina. Als je de betaling dan voltooid kan je weer gebruik maken van je Boloo account.

Opzeggen kan bij: Instellingen > Lidmaatschap > Opzeggen. 

De data die je hebt gekregen door de gekoppelde API link zal worden verwijdert. De producten die in je tracker staan zul je wel behouden. :)

Let op! Als de knop niet zichtbaar is dan ben je te laat geweest met opzeggen. Zeg altijd op voor je incassodatum. De incassodatum vind je ook terug bij instellingen. 

Heeft u het antwoord gevonden?