Je kunt je abonnement opzeggen en zodra deze verlopen is, zal je naar de betaalpagina gestuurd worden. Let er wel op dat je pas betaald wanneer je abonnement is verlopen om dubbele kosten te voorkomen. Vanuit daar kun je een nieuwe betaling doen met het nieuwe rekeningnummer. Je gegevens blijven op deze manier gewoon behouden!

Wanneer je dit doet zullen al je gegevens bewaard blijven. 

Heeft u het antwoord gevonden?