Helaas is het nog niet mogelijk om facturen als PDF te versturen. Deze functie is wel in ontwikkeling en zal binnenkort gelanceerd worden. Ik leg je graag even uit hoe je de facturen als PDF kunt opslaan op:

Als je de pagina met de factuur opent, druk je op CTRL (of CMD) + P. In het scherm kan je er vervolgens voor kiezen om de pagina op te slaan als PDF.

Onze excuses dat het op deze manier opgelost moet worden, binnenkort komt daar verandering in!