Momenteel kan je alleen 1 store per account koppelen. Om een andere store te koppelen dien je via Instellingen > API Instellingen eerst je data te verwijderen. Dit doe je door middel van de knop ‘Verwijder mijn data’. Als je je huidige data verwijdert kan je deze data niet meer terug krijgen. 

Nadat de data is verwijderd worden de velden om je Client ID + Secret ID in te vullen weer leeg en beschikbaar om ingevuld te worden. Vervolgens kan het lid zijn API sleutels invoeren en zijn nieuwe store synchroniseren via de ‘Synchroniseer’ knop.

Heeft u het antwoord gevonden?