Jammer dat je ons gaat verlaten. :(

Om op te zeggen ga je in het dashboard naar Instellingen > Lidmaatschap > Opzeggen

Wil je alsjeblieft nog een berichtje achterlaten met waarom je Boloo wilt opzeggen? Dit kan je doen zodra je op hebt gezegd.

Soms kan het zijn dat de opzeg knop niet zichtbaar is, dit komt omdat je laatste betaal datum 7 dagen geleden moet zijn. Als je de knop niet ziet zul je dus even moeten wachten voordat je op kunt zeggen. Zeg daarom dus op tijd je account op!