In dit artikel zal duidelijk worden hoe jij je bol.com verkoopaccount kan synchroniseren met Boloo. Zodra de synchronisatie voltooid is, heb je waardevolle inzichten. Daarnaast kun je ook gebruik gaan maken van de email campagne van Boloo.

Als je deze stappen volgt is je store binnen no time gesynchroniseerd. Het enige wat je nodig hebt is een actief verkoopaccount.

Stap 1: Ga naar https://login.bol.com/login

Stap 2: Navigeer binnen het dashboard naar Instellingen.

Stap 3: Als je bij instellingen bent klik je bij Diensten op API Instellingen

Stap 4: Nu is het tijd om de keys aan te maken en daarvoor klik je op de blauwe knop genaamd: Aanmaken.

Stap 4: Als je op de knop 'Aanmaken' hebt gedrukt zie je het onderstaande scherm. Als naam van de gebruiker vul je net als op de foto Boloo in. Daarna klik je op: Ja, voeg toe. Zodra je dit gedaan hebt zie je de API keys staan.

Stap 5: De API keys zijn nu aangemaakt. De bovenstaande code die je ziet is de Client ID. Hieronder zie je 'toon secret' staan. Dit is je Client Secret. Ga nu naar https://app.boloo.co/ en navigeer naar Store Instellingen. Je krijgt de volgende pagina te zien.

Stap 6: In het veld van Client ID vul je de code in. Dit is de code die je vanuit je verkoopaccount haalt. Kopieer deze nauwkeurig en plak hem daarna in het veld. Daaronder vul je de Client Secret in. Deze kopieer je ook vanuit je bol.com verkoopaccount. Dit doe je door op 'toon secret' te klikken en de code die je krijgt te kopiƫren en plakken. Hieronder vul je jouw winkelnaam in en eventueel een adres.

Stap 7: De synchronisatie zal nu starten. Het is belangrijk dat je jouw API keys niet veranderd. De synchronisatie zal dan niet voltooien. Zoals je op de bovenstaande foto ziet is de synchronisatie geslaagd als alle vakjes aangevinkt staan en als in het laatste vakje een '5' in het blauw staat.

Op deze manier kom je er vast wel uit. Als je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via de chatfunctie.

hieronder vindt je nog een video, let wel op, dit is het oude Boloo Dashboard.

Bekijk de video voor de instructies: