Volg de onderstaande instructies als je voor het eerst een bol.com-account aan Boloo wilt verbinden. 

We verbinden jouw bol.com account aan Boloo doormiddel van API sleutels. 

Bekijk de video voor de instructies:

Voor tekst-instructies, lees hieronder

Ga eerst naar je bol.com verkoperdashboard (link hier). Druk rechts op je verkopersnaam en vervolgens op 'Instellingen'.

Klik daarna op 'API instellingen' onder het kopje 'Diensten' rechts in het scherm

Als je nog geen technisch contactpersoon hebt opgegeven, moet je dit eerst doen. Vul bij 'Naam' jouw naam of de naam van je technisch contactpersoon in. In het tweede veld vul je je mailadres of het mailadres van je technisch contactpersoon in. Druk vervolgens (na het lezen van de API Terms of Service) op het vinkje om akkoord te gaan met de voorwaarden van bol.com. Druk daarna op 'Opslaan'

Vervolgens zie je eronder 'Client credentials' staan. Druk op de knop 'Aanmaken' om API sleutels aan te maken.

Vul 'Boloo' bij 'Naam' in en druk op 'Ja, voeg toe'

Vervolgens zie je je 'Client ID'. Als je op 'Toon Secret' drukt, dan zie je je 'Client Secret'. Deze twee sleutels heb je zometeen nodig om in te voeren bij Boloo. Kopieer de Client ID sleutel. 

 Ga vervolgens naar het Boloo Dashboard en druk links onderin op 'Instellingen'.

Ga vervolgens naar 'API instellingen' rechts bovenin de balk.

Je ziet hier twee velden. Onder Client ID vul je het Client ID van je bol.com dashboard in (welke je in voorgaande stappen hebt gekopieerd). Onder Client Secret vul je de Client Secret code van je bol.com dashboard in.  

Druk vervolgens op Autoriseren. Als de autorisatie geslaagd is, druk je op 'Synchroniseren'. 

De synchronisatie zal starten en de laatste drie maanden van je bol.com shop worden binnengehaald. Aan de linkerkant zie je de status van je synchronisatie. De duur van de synchronisatie is afhankelijk van het aantal bestellingen dat je hebt verwerkt. 

Je krijgt een e-mail zodra je synchronisatie is voltooid!

Als de synchronisatie om welke reden dan ook niet is geslaagd, zie je een foutbericht in de rechterbovenhoek om je te laten weten wat er mis is gegaan. Corrigeer dit probleem om te proberen je account opnieuw te synchroniseren.

Heeft u het antwoord gevonden?