Als je je wachtwoord bent vergeten of verloren, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord krijgen door het volgende te doen:

• Klik op AANMELDEN in de navigatie.
  • Selecteer Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten onder de formuliervelden.
  • Voer het e-mailadres in dat is gebruikt om in te loggen op je account.
  • Een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar dat adres verzonden als de e-mail overeenkomt met het account.

Opmerking: zorg ervoor dat je wachtwoord sterk is. Een sterk wachtwoord:

• Bevat niet je gebruikersnaam, echte naam of bedrijfsnaam.
  • Bevat geen volledig woord.
  • Is aanzienlijk anders dan eerdere wachtwoorden.
  • Bevat een reeks hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens.